Nieuws

Eerste Belgische OnePlus en Proximus pop-up succesvol

Zaterdag konden Belgische OnePlus-fans exclusief de nieuwe OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro op de kop tikken in de pop-up store van OnePlus en Proximus.

Zaterdagochtend organiseerde OnePlus in samenwerking met Proximus de eerste Belgische pop-up store van het merk. Aanwezigen konden er een kleine week voor de officiële lancering al de nieuwe OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro smartphones aanschaffen. 

De Proximus-winkel op de Gulden-Vlieslaan te Brussel, werd voor de gelegenheid voorzien van een rode loper. Al van 7 uur ‘s ochtends stonden OnePlus-fans voor de winkel te wachten om zeker bij de eersten te zijn om een toestel op de kop te tikken. Sommigen kwamen daarvoor wel van heel ver. Zo was er een bezoeker van Roemenië die zijn vakantie gepland had rond het evenement en legden ook andere aanwezigen enkele honderden kilometers af om de eerste te kunnen zijn. OnePlus verzorgde een ontbijt voor de wachtende menigte en eens de winkel om 10 uur geopend werd, mochten zij ook een goodiebag in ontvangst nemen. 

Voorbijgangers vroegen zich af of het ging over de lancering van de nieuwe iPhone, maar het Belgische OnePlus team, dat sinds kort een kantoor in Brussel heeft geopend, stond hen snel te woord met de correcte informatie. 

Wie ook een OnePlus 7T of 7T Pro wil aanschaffen, kan alvast pre-orderen in afwachting van de lancering op 17 oktober. Dat kan via CoolBlue, Fnac of Proximus. Hieronder vind je tenslotte nog een aantal beelden van de lancering. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business