Nieuws

Apple iPhone SE 2 zal 489 euro kosten

En krijgt de behuizing van de iPhone 8 in combinatie met de nieuwe A13 chipset.

Althans, dat is wat Apple-analyst Ming-Chi Kuo voorspelde. Volgens haar zullen de prijzen van de nieuwe iPhone SE 2, die verwacht wordt in 2020, 399 dollar kosten. Toen de eerste generatie van de SE werd gelanceerd kwam dat in België neer op de prijs van 489 euro.

iPhone-analyst Ming-Chi

Het is niet de eerste keer dat Ming-Chi naar buiten komt met voorspellingen over Apple. De analyst wist al vaker nieuws naar buiten te brengen dat achteraf correct bleek te zijn. In combinatie met een mogelijke prijs bracht Ming-Chi ook een aantal nieuwe details over de toekomstige SE 2 naar buiten.

Zo zou het nieuwe toestel verkocht worden met 64 GB of 128 GB aan interne opslag. Echter waren er vorig jaar al geruchten dat het toestel énkel beschikbaar zou zijn met 128 GB. Dat allemaal in combinatie met de nieuwe A13-chipset die nu ook in de 11 en 11 Pro/Max te vinden is. Verder zou het toestel beschikbaar zijn in space gray, zilver of rood. Ming-Chi benadrukte ook dat het nieuwe toestel geen 3D Touch aan boord zal hebben en dat het design over het algemeen sterk zal lijken op dat van de iPhone 8.

XR als ancien

Wordt het dan een nieuwe iPhone 8 of een SE 2? We vermoeden wel zeker het laatste. Als Apple de vernieuwde versie van zijn 8e generatie uitbrengt zal de huidige iPhone XR het oudste model zijn dat de iPhonebouwer verkoopt. Vermoedelijk zal de originele 8e generatie dan ook uit de winkelrekken verdwijnen.

De iPhone SE 2 zal naar alle waarschijnlijkheid de behuizing van de huidige 8 krijgen.
appleiPhone 8iphone seiPhone SE 2mobielnieuwsontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals