Google Pixel 3a - 1

De Google Pixel 4 prijzen blijken enigszins mee te vallen. Althans, dat is wanneer de gelekte prijzen van een bekende retailer ook écht kloppen.

Advertentie

Net als Apple, Samsung, LG en anderen komt ook Google al een tijdje elk najaar met nieuwe high-end smartphones op de proppen. De Google Pixel-smartphones, de officieuze opvolgers van de Nexus-lijn, worden al enkele jaren met wisselend succes uitgebracht. Vanmiddag presenteert Google haar nieuwe telefoons: de Pixel 4 en Pixel 4 XL. De Google Pixel 4 prijzen zijn echter nu al gelekt.

Google Pixel 4 prijzen

Althans, wanneer we de laatste geruchten moeten geloven. MediaMarkt Duitsland (via CaschysBlog) meldt dat de nieuwe Google Pixel 4 voor ‘slechts’ 749 euro in de winkels komt te liggen. Om specifiek te zijn gaat het om de Just Black-versie met 64GB aan opslaggeheugen. Belangrijk detail: het geheugen van Pixel-smartphones is niet uitbreidbaar, waardoor je, net als bij de nieuwe iPhones, goed moet letten dat je vooraf goed checkt hoeveel GB je ongeveer nodig hebt.

Klopt de prijs, dan is de instapprijs voor de Pixel 4 maar liefst 100 euro goedkoper dan die van de Pixel 3 vorig jaar. De Google Pixel 4 XL prijs is ook uitgelekt: voor de instapversie met eveneens 64GB aan niet-uitbreidbaar opslaggeheugen betaal je 849 euro. Ook de 4 XL is hiermee 100 euro goedkoper dan de Pixel 3 XL uit 2018.

Waarschijnlijk verschijnen beide telefoons ook in versies met meer opslaggeheugen. Welke dit precies zijn, en hoeveel duurder deze exemplaren precies zijn, is op dit moment nog niet bekend.

Meer over de Google Pixel 4

De Google Pixel 4 en Pixel 4 XL zijn naar verluidt allebei uitgerust met een 90Hz display, wat resulteert in een vloeiendere weergave van de content op het display. Daarnaast is er een geavanceerde sensor aanwezig om je gezicht te scannen. Deze feature is in te stellen als vergrendelmethode.

Ook is Motion Sense inbegrepen. Deze technologie zorgt ervoor dat je door middel van handgebaren de Pixels kunt besturen, zonder dat je hiervoor het display aan hoeft te raken. Het is nog onduidelijk of er een vingerafdrukscanner aanwezig zal zijn.

Lees meer over de Google Pixel 4 geruchten.

Advertentie