Nieuws

Motorola onthult lancering opvouwbare Razr

Motorola heeft in een persuitnodiging de lanceringsdatum aangekondigd van de Motorola Razr.

De pers is uitgenodigd voor een evenement van Motorola op 13 november in Los Angeles, in de uitnodiging staat de tekst: ‘Een origineel in tegenstelling tot alle anderen”.

Opnieuw uitgevonden icoon

Hiermee hint de smartphonemaker waarschijnlijk op hun eerder uitgebrachte Razr, die ook opvouwbaar was. Het verschil in ontwerp is dat het scherm bij de nieuwe Razr helemaal doorloopt van boven naar beneden. Hij bestaat dus volledig uit een touchscreen, maar hij vouwt wel hetzelfde open als de klaptelefoons van vroeger. In de persuitnodiging vermeldde Motorola wat de pers volgende maand tijdens het evenement kan verwachten.

“De avond zal draaien om de langverwachte onthulling van een opnieuw uitgevonden icoon”.

Nog een hint dus dat ze hiermee doelen op de onthulling van de nieuwe Razr smartphone.

Specificaties

Het lijkt dit jaar wel het jaar te zijn van de opvouwbare smartphone, zo lanceerde Samsung de Galaxy Fold en heeft Huawei ook zijn opvouwbaar model onthuld, de Mate X. Al zit er wel een verschil tussen de modellen, de Galaxy Fold en de Mate X vouwen namelijk open als een boek en de Razr kun je verticaal vouwen. Volgens geruchten heeft Motorola hiervoor gekozen zodat de smartphone ook makkelijk in de broekzak gestopt kan worden. Intussen zijn er ook al wat specificaties gelekt van de nieuwe Razr, zo zou het scherm 6.2 inch meten en zou de smartphone draaien op een Qualcomm Snapdragon 710 processor. Naar verluidt komt de Razr in drie uitvoeringen: wit, zwart en goud en beschikt hij over een batterij van 2,730 mAh. Ook zou de smartphone 4GB of 6GB aan RAM-geheugen hebben en 64 of 128GB aan opslagruimte.

Nog een maandje wachten dus tot de lancering van de nieuwe Motorola Razr.“Je zult gaan flippen” voegde Motorola er als laatste nog aan toe.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Welke antivirussoftware gebruik jij?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business