Nieuws

Disneyfans opgelet! Bedrijf doet oproep voor droombaan

De hele dag Disneyfilms kijken en daar ook nog geld voor krijgen? Dat kan bij Reviews.org. Het bedrijf doet een oproep naar mensen die het nieuwe Disney+ willen reviewen.

Disney+ komt 12 november uit in onder andere Amerika, en het aanbod wat op deze streamingsdienst staat moet natuurlijk beoordeeld worden zo dacht Reviews.org.

Dertig films in dertig dagen

Via YouTube doet het bedrijf een oproep, ze zoeken vijf mensen die de films op Disney+ willen reviewen en als beloning krijgen zij daar dan 1000 dollar voor. En dat niet alleen, ze betalen ook  een jaar lang je abonnement op de streamingsdienst. Een echte droombaan voor Disneyfans dus. Maar let wel op, je kunt niet zelf bepalen wanneer en hoeveel films je kijkt. Ze vragen namelijk of je 30 films wilt kijken en beoordelen in 30 dagen. Al hoeft dat natuurlijk voor de echte fans geen probleem te zijn, om iedere dag een Disneyfilm aan te zetten.

Addertje

Jammer genoeg zit er wel een addertje onder het gras, tja het leek ook eigenlijk te mooi om waar te zijn. Om geselecteerd te worden als een van de vijf reviewers, moet je wel in de Verenigde Staten wonen. Helaas dus voor ons, tenzij je een van de gelukkigen bent die dit leest en woonachtig bent in Amerika, is het niet mogelijk om mee te doen.

Disney+

Disney+ is de nieuwe streamingsdienst van Disney met daarop een groot aanbod van klassieke films, maar ook Marvel-films, de animatiefilms van Pixar, de Star Wars-reeks en documentaires van National Geographic. Ook de nieuw uitgebrachte films Alladin, The Lion King en Lady en de Vagebond zouden op de dienst te zien zijn. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Nederland als eerste Disney+ mocht testen, daar is de dienst dus wel al beschikbaar. Vanaf 12 november wordt hij verder uitgerold in andere landen, of België daar ook bij zit is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business