Nieuws

Disney lost geheel filmaanbod Disney+ in één video

300 films en series. Dat is het gehele filmaanbod waarmee Disney+ op 12 november mee kan uitpakken.

Net zoals Netflix maandelijks een video publiceert met alle nieuwe films en series, doet Disney+ dat ook voor zijn aanbod. Echter is er wel één verschil, de maandelijkse video’s van Netflix duren amper 4 minuten, terwijl Disney+ alles in een film van meer dan 3 uur heeft gegoten.

Disney+

De video begint met de duidelijke titel “zowat alle titels die op Disney+ beschikbaar zijn vanaf 12 november”. Een duidelijk statement waarin de streamingdienst bij lancering al een enorm aanbod aan films en series heeft. Buiten de video Tweette Disney vorige week al in een enorme thread zo’n 300 titels, dat zag er zo uit:

Volgens TheVerge gaat het om meer dan 300 titels die vanaf 12 november al beschikbaar zullen zijn. Het aanbod zou voor Europeanen voor het grootste deel overeenkomen met wat de Amerikaanse gebruikers te zien krijgen. Sommige films zoals Iron Man 2 of Spider-Man Homecoming zullen niet meteen in Europa te bekijken zijn. Dat heeft te maken met rechten die nog niet exclusief voor Disney zijn. Maar niet getreurd, Mary Poppins zal wel gewoon te bekijken zijn. #supercalifragilisticexpialidocious

7 categorieën

De streamingdienst heeft er naar eigen zeggen enorm veel tijd en moeite in moeten steken om de gehele bibliotheek bij elkaar te brengen. En om alles overzichtelijker te maken heeft Disney+ 7 verschillende categorieën: Disney Films, Disney Animation, Disney Channel Originals, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic en als laatste, ‘al de rest’. Wat dat moge zijn, weten wij ook niet.

Sinds een aantal weken heeft ook Nederland de eer en het genoegen om de nieuwe streamingdienst al uit te proberen. Op 16 november wordt Disney+ officieel gelanceerd in ‘de rest van de wereld’. Welke landen daar allemaal onder vallen is nog niet duidelijk; wel zou het maandelijkse abonnement 6,99 euro kosten voor vier apparaten.

 

disneyDisney plusDownloadsmobielnetflixnieuwsontspanningtipsvideostreaming

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen