[Advertorial] Altijd korting krijgen op je online aankopen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dankzij de FamilyCard, een ambitieuze startup uit Aalst, is het voor meer dan 42.000 FamilyCard-leden de normaalste zaak van de wereld geworden.

De nieuwe Pixel-smartphone zal heel wat nieuwe camerafuncties krijgen. En enkele daarvan zullen exclusief voor de nieuwe generatie zijn.

Advertentie

Vorige week vond het hardware-evenement Made by Google plaats in New York. Daar stelt Google jaarlijks zijn nieuwste toestellen voor. De belangrijkste aankondiging was zonder de twijfel de Pixel 4 en Pixel 4 XL, de nieuwste generatie Google-smartphones. Daarnaast werden heel wat extra camerafuncties aangekondigd voor Pixel-toestellen.

Een van deze functies is meervoudige belichting. Via deze techniek kan je schaduw en belichting rechtstreeks vanaf je zoeker aanpassen. Een ander nieuwigheidje waar Google mee uitpakte is Live HDR+. Deze functie geeft je voor het nemen van de foto een voorsmaakje hoe deze er uitziet met HDR-verwerking.

Nu blijkt dat deze functies slechts exclusief beschikbaar zullen zijn voor de nieuwste Pixel-smartphones. Dat bleek niet echt duidelijk uit de officiële aankondiging, dus vroeg een klant dit aan het Twitteraccount van Made by Google. De uitleg van Google was dat deze functies steunen op low-level capaciteiten die enkel de Pixel 4 en Pixel 4 XL bezitten. Daarmee doelt Google hoogstwaarschijnlijk op de Neural Core coproccessor die in de Pixel 4 ingebouwd zal zitten.

Bezitters van een Pixel 3 of 3A worden ook niet helemaal vergeten. Op 9to5Google kan een lijst worden gevonden van nieuwe functies voor de Pixel 4, die na een software-update ook compatibel zijn voor de Pixel 3. De Pixel 4 is vanaf 22 oktober verkrijgbaar.

Advertentie