Nieuws

Trello heeft 50 miljoen gebruikers en viert dat met nieuwe functionaliteiten

Trello, de wereldberoemde project management tool, heeft de historische kaap van 50 miljoen gebruikers overschreden. Dat viert het bedrijf met een dosis nieuwe functionaliteiten.

Door zijn eenvoud en flexibiliteit wordt Trello door zowat iedereen gebruikt, of het nu een huismoeder is die voorbereidingen treft voor haar kerstdiner of een van de grootste bedrijven ter wereld, zowat iedereen vertrouwt op Trello om overzicht te scheppen bij (groeps)projecten. Vandaag viert Trello feest, want het platform kondigt aan de grens van 50 miljoen gebruikers te hebben overschreden. Van dat feest kan iedereen meegenieten, want ze vieren het met nieuwe functionaliteiten.

Templates

Trello voegt tal van templates toe die gebruikt kunnen worden voor je eigen projecten. Niet alleen is het mogelijk om je eigen ‘board templates’ te maken, maar er is nu ook een uitgebreide galerij met templates van de community. Verschillende grote bedrijven hebben reeds de templates gedeeld die ze zelf ook gebruiken bij het runnen van hun business. Het idee van templates wordt ook verder doorgetrokken, want naast borden kunnen er ook templates worden gemaakt voor kaarten. Zo kan je eenvoudig een kaart (met al zijn eigenschappen zoals labels, medewerkers, checklists, etc) in een template gieten om deze steeds opnieuw te kunnen gebruiken.

Automatisering

Met de Butler power-up van Trello ontgrendel je krachtige automatiseringsmogelijkheden. Deze power-up is niets nieuws, maar het feit dat alle functionaliteiten nu standaard in Trello verwerkt zitten is wel nieuw. Je hebt dus niet langer een power-up nodig om de automatiseringsfunctionaliteiten van Trello te kunnen gebruiken. Met Butler is het bijvoorbeeld mogelijk om automatisch een persoon toe te wijzen aan een kaartje wanneer het kaartje in een bepaalde lijst terechtkomt.

project managementsoftwaretooltrello

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN