Quad Lock
RECENSIEOVERZICHT
PRO
  • stevig materiaal
  • moderne look
CON
  • draadloze oplaadknop niet inbegrepen in de prijs

Smartphonehouders zijn er in alle types en vormen, maar Quad Lock verslaat de rest met zijn laatste carkit. Stevig en eenvoudig, dat is een echte Quad Lock.

Voor wie zijn smartphone als navigatiesysteem gebruikt is een degelijke smartphonehouder van belang. Het Australische Quad Lock bracht een eersterangs autohouder op de markt die zijn prijskaartje echt wel waard is.

Smartphonehouders  zijn er in alle types en vormen. Om aan je raam te plakken, aan je dashboard te hangen of vast te pinnen in je ventilatierooster. Tegenwoordig vinden ook houders met draadloze oplaadmogelijkheden steeds vaker hun weg naar auto’s, maar dikwijls laat de kwaliteit serieus te wensen over.

Quad Lock carkit
Je kan de houder zowel aan de voorruit hangen als op je dashboard plaatsen.

Quad Lock smartphonehouder

Klik en draai. Dat zijn de twee korte handelingen die bij een Quad Lock horen. De houder is zo gemaakt dat je niet moet prutsen om je smartphone in de houder te krijgen of om hem eruit te halen. Simpelweg klikken en draaien. Ik heb in mijn autocarrière al verschillende smartphonehouders versleten die je zo in de vuilbak kan gooien. Quad Lock heeft me overtuigd dat het echt wel mogelijk is om een degelijke smartphonehouder te maken die niet constant naar beneden dondert. Deze carkit is ontwikkeld voor verschillende smartphonemerken.

Ik gebruik het model voor de iPhone 11. In de doos krijg je een hoesje voor je smartphone waarin Quad Lock zijn draaisysteem verwerkt heeft. De hoes is iets dikker dan je waarschijnlijk gewend bent maar dat word je snel gewoon. Verder krijg je uiteraard de houder en kan je optioneel nog een draadloze ‘oplaadknop’ aanschaffen. Die kost je 30 euro extra maar is best de moeite waard. Je kan je smartphone zowel in portret- als landschapsmodus draaien en ik verzeker je dat je smartphone nooit meer tegen de grond zal gaan.

Quad Lock Car Kit
Klikken en draaien. Zo eenvoudig is het.

Quad Lock bureaustand

Naast de ultieme smartphonehouder voor je wagen ontwikkelde Quad Lock een bureastand voor je smartphone. Ik noem het een bureaustand, maar je kan hem echt voor verschillende doeleinden gebruiken.

De draadloze ‘oplaadknop’ waar ik het hierboven over had past ook in deze stand zodat je gemakkelijk kan opladen en toch overzicht over je smartphone behoudt. Heb je bijvoorbeeld een fantastisch receptje online gevonden? Plaats de stand op je keukenaanrecht en klik je smartphone erin. Je hoeft het recept niet af te drukken, bekijkt alles op je smartphone en hoeft hem daarmee niet constant vast te pakken met vuile kookhanden.

Quad Lock
De ideale tool op je bureau.

 

 


Geïnteresseerd in de Quad Lock Carkit? Koop hem rechtstreeks bij Quad Lock.