Nieuws

‘Samsung Galaxy S11 kleuropties gelekt’

De geruchtenstroom van de nieuwe Galaxy S-telefoon is inmiddels in volle gang. De mogelijke Galaxy S11 kleuropties zijn nu ook gelekt, en bevatten enkele verrassende keuzes.

Het is niet zo heel lang geleden dat we de Samsung Galaxy Note 10 (Plus) hebben mogen verwelkomen. De tweede high-end serie van Samsung is inmiddels enkele weken op de markt, maar er wordt nu al hevig gespeculeerd over het nieuwste vlaggenschip van Samsung, namelijk de Galaxy S11. Via MySmartPrice weten we maanden voor de officiële onthulling mogelijk al welke Galaxy S11 kleuropties uitgebracht worden bij de release.

Samsung Galaxy S11 kleuropties

De reguliere Samsung Galaxy S11 zal verschijnen in de kleuren Black, Gray, en Blue.  Mochten dit echt de enige kleuropties worden bij de S11, dan zijn dit er een stuk minder dan bij de Galaxy S10. Deze is namelijk ook verkrijgbaar in het groen en wit. De Galaxy S11e, het betaalbare broertje van de S11 en opvolger van de Galaxy S10e, verschijnt minstens in de kleuren Blue, Gray, en Pink. Meer kleuropties worden echter niet uitgesloten door de bron. Of de kanariegele versie van de S10e een opvolger krijgt, is dus nog onzeker.

Naast de Galaxy S11 kleuropties is er ook nog het een en ander te melden over de Lite-versies van de 10-series, bestaande uit de Galaxy S10 Lite en Galaxy Note 10 Lite. Eerstgenoemde verschijnt in de kleuren Black, Blue en White, terwijl de Note 10 Lite verschijnt in Black, Silver, en Red. Of de Lite-namen ook echt behouden blijven, én wanneer deze telefoons uit de doeken worden gedaan, is op dit moment nog onzeker.

Opvolger Galaxy Buds

Naast smartphones lijkt Samsung op de achtergrond tevens te werken aan een opvolger van de Samsung Galaxy Buds. Modelnummer SM-R175 is naar alle waarschijnlijkheid de opvolger van de Buds. De draadloze oortjes worden verwacht in de kleuren Blue, Pink, Black, en White. Buiten het modelnummer en mogelijke kleuren valt er nog weinig te melden over de oortjes van de Zuid-Koreaanse fabrikant. We sluiten niet uit dat de Buds samen met de Galaxy S11 begin 2020 uit de doeken worden gedaan.

Lees meer: ‘Galaxy S11 krijgt ultralang scherm’

Galaxy Budsgelektmobielsamsung galaxy s11

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN