De malware steelt onder andere wachtwoorden, cryptomunten en softwarelicenties. Het richt zich op bedrijven actief in telecom, de financiële sector en verzekeringen.

De trailer van Sonic de Hedgehog is verschenen en daarin zien we dat de blauwe egel een heel ander uiterlijk heeft gekregen.

Hij is kleiner en donziger, maar nog steeds blauw. Sonic the Hedgehog heeft een metamorfose ondergaan.

Te realistisch

Begin dit jaar ontstond er een hoop tumult toen de eerste trailer van Sonic the Hedgehog werd onthuld. Fans vonden de blauwe egel er maar iel uitzien en hij was volgens hun ook te realistisch. De makers van de cartoon besloten te luisteren naar het commentaar, en het uiterlijk van Sonic aan te passen. Dit zorgde er wel voor dat de film werd uitgesteld.

Net als in de videogame

De grootste verandering aan Sonic is wel de grootte van zijn ogen, zo had de egel voorheen vrij bescheiden ogen en nu beslaan ze de helft van zijn gezicht. Hij ziet er dan ook meer uit als Sonic uit de videogame. Ook zijn mond is wat groter gemaakt en zijn tanden zijn juist kleiner dan dat ze waren. Hij lijkt ook een wat boller koppie te hebben en ziet er over het algemeen meer uit als een cartoon personage met schattige grote ogen en een mooie vacht. Ergens doet zijn blik ook wel denken aan Puss in Boots, de animatiefilm uit 2011.

De film gaat over Sonic die achterna wordt gezeten door dr. Robotnik (met de stem van Jim Carrey) die het heeft gemunt op de krachten van de blauwe egel. Hij draait vanaf volgend jaar februari in de bioscoop. Hieronder kun je de trailer bekijken: