Nieuws

KBC Mobile nog beter na laatste update

KBC maakt van KBC Mobile elke maand weer een betere applicatie. Ook niet-KBC klanten kunnen nu gebruikmaken van de all-in-one applicatie.

‘De wereld evolueert ranzendsnel’. Ook voor banken gaat het razendsnel en iedereen moet mee. KBC is al sinds dag één de bank geweest die het beste digitale aanbod heeft. Met KBC Mobile en een zeer gebruiksvriendelijke gebruiksomgeving voor het web probeert KBC digitaal bankieren toegankelijker te maken voor jong en oud.

KBC Mobile digitale kluis

Na de laatste update gisteren is de mobiele bankapp nog beter geworden. Naast de bestaande extra diensten als een deelfiets huren, 4411 betalen of je ticket bij De Lijn heeft de Belgische bank gisteren ook Payconiq en my eBox van de overheid toegevoegd.

Maar daar blijft het niet bij. In samenwerking met Meeco brengt KBC als eerste bank een digitale kluis naar zijn mobiele applicatie. Een digitale kluis, wat ben je daar nu mee? Meer dan je denkt! Het concept is zeer eenvoudig maar heel erg handig.

Concreet is het de bedoeling dat je praktische documenten digitaal op een veilige plek gaat bewaren. Het gaat om je paspoort/ID, info over je wagen, info over je bank- of kredietkaarten, abonnementen, reisdocumenten, garantiebewijzen, diploma’s en ga zo maar verder. De mogelijkheden zijn ongelofelijk uitgebreid.

Van paspoorten tot reisdocumenten, je kan alles kwijt in je digitale kluis.

KBC Mobile Deals

We hebben er even op moeten wachten maar KBC heeft eindelijk zijn langverwachte Deals gelanceerd. Ook hier is het concept zeer eenvoudig, maar draait het er uiteraard wel om dat je geld uitgeeft.

Maar, het grote verschil is dat wanneer je met KBC Mobile betaalt je automatisch spaart voor leuke deals/cashbacks bij Pizza Hut, Game Mania, JBC, AVA en ga zo maar door. Alles wordt voor jou op een veilige manier in de app bewaard.

Ga mee voor leuke deals door gewoon met KBC Mobile te betalen.

All-in-one app

Het is intussen al langer geweten. All-in-one applicaties zijn de toekomst. En dat is logisch. We hebben steeds meer apps voor alle mogelijke verschillende diensten. Centralisering van die apps en diensten zou voor zeer veel mensen een verademing zijn. KBC beseft dat maar al te goed en maakt van zijn banking app ook de app voor mobiliteit en alle andere praktische zaken. Goed gezien!

Ben je benieuwd naar de KBC Mobile app? Bekijk hier alle mogelijkheden die de applicatie vandaag te bieden heeft.

Ook voor wie geen rekening bij KBC heeft is er goed nieuws: de bank stelt zijn applicatie open voor iedereen! Zo kunnen ook andere klanten genieten van alle KBC Mobile voordelen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business