Een degelijk antiviruspakket is cruciaal voor een veilige pc, maar is een gratis antivirus even goed als een betaalde? En hoe kies je een geschikt antiviruspakket?

Haal The Matrix nog maar eens van onder het stof want de vierde opvolger komt eraan.

Advertentie

Er blijkt een 4e opvolger te komen van The Matrix uit 1999. De laatste twee films uit deze huidige trilogie dateren beide 2003. Toch heeft Warner Bros een tijd geleden al besloten om meer dan tien jaar na datum voor een vierde opvolger te kiezen. Zit de populariteit van Keanu Reeves daar misschien voor iets tussen?

The Matrix 4

Deze week liet Warner Bros weten dat The Matrix 4 vanaf 21 mei 2021 te zien zal zijn in alle Amerikaanse cinemazalen. Naar verwachting zullen onze Belgische zalen niet veel later volgen. Je kan dus alvast een datum pinnen in je agenda. Hij komt eraan, tijd om de eerste film nog eens opnieuw te bekijken.

Vandaag is er nog maar weinig geweten over de nieuwe verhaallijn van The Matrix 4. Volgens bronnen zouden sowieso Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss al mee in de cast zitten. Verder is er nog wat onzekerheid rond Neil Patrick Harris, Jessica Henwick en Yahya Abdul-Mateen. Maar volgens sommigen mogen ook deze  acteurs niet ontbreken. Het Amerikaanse entertainmenttijdschrift Variety claimt te weten dat Harris en Abdul-Mateen inmiddels al aan de regisseurs hebben toegezegd hun oude rol weer op te nemen.

4 oscars

In ieder geval zijn we het over één ding eens. Iedereen heeft hoge verwachtingen van de vierde Matrix-film. Hoe gaat Neo om met de digitale uitdagingen die we vandaag kennen? Volgens velen was de eerste Matrix de beste. De twee opvolgers Reloaded en Revolutions hebben nadien het succes van The Matrix nooit meer kunnen halen.

Toch wist de trilogie vier oscars en 26 nominaties binnen te halen. Benieuwd wat dat gaat geven in 2021.

Advertentie