Nieuws

Samsung Galaxy Fold binnen drie weken in Nederland beschikbaar

De Samsung Galaxy Fold is binnen drie weken beschikbaar in Nederland voor de volle 2020 euro.

Hij is daar! De Samsung Galaxy Fold is vanaf deze week al te bestellen en vanaf 10 januari 2020 zullen de eerste toestellen geleverd worden in Nederland. Dat liet Samsung aan Tweakers weten vandaag.

Samsung Galaxy Fold

Dat de Galaxy Fold een flop zou worden dacht iedereen. Maar nu is hij officieel beschikbaar in Nederland. Normaal gezien zou de vouwbare smartphone al in mei gelanceerd worden maar door verschillende problemen met het scherm trok Samsung die lancering in.

Bij de release van de Fold vraagt Samsung de volle 2020 euro. Een klein half jaar geleden kwam het toestel al uit in Duitsland, Frankrijk, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. De Koreaanse smartphonegigant zou intussen al heel wat toestellen verkocht hebben. Vorige week nog zei een topman met trots dat de kaap van 1 miljoen verkochte toestellen behaald werd, maar een woordvoerder van Samsung moest die claim daarna weer intrekken.

Toekomst

Of vouwbare smartphones de toekomst zullen worden is nog maar de vraag. Ook collega Bram heeft er zijn hoofd over gebroken en kwam tot de conclusie dat vouwbare smartphones vandaag de dag nog een dikke ‘no’ krijgen. Meer daarover lees je in zijn TechPulse Premium-artikel.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business