Nieuws

Netflix & Disney+ nu ook via Google Play Films

Vanaf deze week biedt Google Play Films ook Netflix en Disney+ in zijn zoekmachine aan.

Netflix heeft de boot lang afgehouden maar nu is het dan toch gebeurd. Reed Hastings gaf toe en nu is ook alle Netflix-content rechtstreeks terug te vinden vanuit de Google Play Films applicatie. Bovendien is Netflix niet de enige nieuwkomer, Google strikte ook meteen Disney+.

Google Play Films

De Google Play Films app kan je een beetje vergelijken met de algemene zoekfunctie die ook Apple TV al jaren aanbiedt. Vanuit één zoekbalk kan je alles van HBO, Netflix, Hulu of Disney+ terugvinden.

Om je verschillende videostreamingaccounts te koppelen open je de Google Play Films-app. Tik op het hamburgermenu links boven en tik op beheer diensten. Je krijgt nu een scherm te zien waarop alle ondersteunende platformen te zien zijn. Duid aan, log in en klaar is Kees.

Google Play
Vanuit de app beslis je meteen welke diensten je wil koppelen.*

Zoekmachine

Nu dat je alle diensten mooi gekoppeld hebt kan je de Google Play Films app als dé zoekmachine voor alle films en series gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een overzicht van alle Netflix content? Zoek dan simpelweg op trefwoord Netflix en je bent vertrokken. Natuurlijk moet je wel nog altijd de Disney+ en Netflix-applicatie zelf geïnstalleerd hebben.

*Opgelet: deze dienst is vandaag nog niet beschikbaar in België. Volgens Google zou de dienst wel zo snel mogelijk uitgerold worden naar onze contreien.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business