Nieuws

Motorola stelt lancering opvouwbare Razr uit

Vanaf 26 december zouden fans van de Motorola Razr het toestel kunnen bestellen, echter is het toestel te populair en moet de lancering uitgesteld worden.

Als je van plan was om de Motorola Razr op 26 december vooruit te bestellen moeten we je teleurstellen. Motorola heeft namelijk laten weten dat het de lancering van zijn opvouwbare/dichtklappende Razr gaat uitstellen omdat de vraag naar het peperdure toestel te groot is.

Motorola Razr

Volgens het bedrijf zou de vraag nu al zo hoog liggen dat het de lancering van de Razr lichtjes moet uitstellen. Helaas gaf Motorola maar weinig details en weten we ook niet wanneer juist. Vermoedelijk is de populariteit van het nieuwe toestel onverwacht voor de fabrikant.

Wie had dat gedacht dat een smartphone van 1500 dollar zo populair zou worden? Toegegeven het design is anders en ‘verfrissend’ maar verder zijn de specificaties van de Razr niet echt nieuw. Het toestel heeft een oudere Snapdragon 710 CPU en zowel op vlak van camera en batterijcapaciteit zou het toestel best wel achterlopen op de premium smartphones van vandaag.

Statement

Veel consumenten zullen het dus doen omwille van het strakke opvouwbare design van de Razr. Het officiële statement van de smartphonefabrikant kan je hieronder lezen:

“We would like to share an update on Motorola Razr’s pre-sale and in-store availability. Below is our official statement regarding the update:

Since its announcement in November, the new motorola Razr has received unparalleled excitement and interest from consumers. Demand has been high, and as a result, has quickly outgrown supply predictions.

Motorola has decided to adjust Razr’s presale and launch timing to better meet consumer demand. We are working to determine the appropriate quantity and schedule to ensure that more consumers have access to Razr at launch.

We do not anticipate a significant shift from our original availability timeline.”

 

 

mobielmotorola razrnieuwssmartphone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals