Withings ScanWatch

De Withings Steel HR krijgt een opvolger: de ScanWatch met een ingebouwde ECG.

Advertentie

Withings heeft zijn gekende Steel HR een leuke update gegeven. De populaire hybride smartwatch zal vanaf nu door het leven gaan als de Withings ScanWatch. Vanwaar die naam? De ScanWatch heeft een ingebouwde ECG waardoor gebruikers sneller problemen met hun hart kunnen vastleggen.

Withings ScanWatch

Als we kijken naar het design van de ScanWatch zien we de Steel HR-behuizing waarbij het bedrijf het cirkelvormige PMOLED display heeft behouden en zijn ECG heeft toegevoegd. De verschillen zijn niet erg groot aangezien de hybride smartwatch voornamelijk intern een aantal upgrades kent.

Intern vinden we dezelfde ECG terug die al in de bestaande Move ECG zit. Dat betekent dus dat je te allen tijde je hartslag kan tracken en zo eventuele slechte patronen kan vastleggen om op tijd bij de dokter te geraken. In het verleden heeft de technologie in de Apple Watch al meermaals getoond dat een ECG al heel wat mensen heeft geholpen.

Withings ScanWatch
Compatibel met Withings HealthMate

Gezondheidsmaatje

De nieuwe ScanWatch is compatibel met de bestaande Health Mate applicatie en werkt met alle grotere ingebouwde gezondheidsapplicaties. Ook qua batterijduur doet deze hybride smartwatch het goed: tot 30 dagen op één batterijlading. De nieuwe Withings is bestand om tegen water en vuil en kan nu ook je baantjes bij het zwemmen vastleggen. Tot slot krijg je ook een slaaptracker en een vibrerend alarm wanneer je horloge denkt dat je voldoende slaap hebt gehad.

De nieuwe Withings ScanWatch kost je 249 euro voor de 38 mm editie en 299 euro voor de 42 mm case. Naar verwachting is de horloge van het Franse merk beschikbaar vanaf het tweede kwartaal.

Volg al het laatste nieuws van CES 2020 hier.

Withings ScanWatch
Beschikbaar in 2 kleuren en 2 groottes.
Advertentie