Nieuws

Jabra maakt Elite Active nog beter met de 75t op CES

Jabra heeft zijn populaire Elite Active reeks een flinke upgrade gegeven.

Je zou het niet echt zeggen, maar Jabra heeft zijn succesvolle Elite Active 65t een flinke upgrade gegeven. De nieuwe Jabra Elite Active 75t maakte zijn debuut op CES 2020 en zal vanaf februari van dit jaar te koop zijn voor 179,99 euro.

Jabra Elite Active 75t

Dat is dus de volwaardige naam van de nieuwste set earbuds. De nieuwe versie zou opnieuw super comfortabel moeten zitten zoals zijn voorganger maar dan met verbeterde audiokwaliteit en een stevige bass.

Zoals vermeld lijkt de 75t nogal sterk op zijn voorganger. Er zijn toch een aantal kleine verschillen. Volgens Jabra zelf zouden de nieuwe earbuds tot 22 procent kleiner moeten zijn en hebben de earbuds een andere soort coating voor de IP55 rating. Dat wil zeggen dat de Elite Active 75t’s stofbestendig zijn en watersproeiing op lage druk weerstaan.

Premium

Dat de Elite Active reeks premium is wisten we al. Ook op vlak van batterijduur krijgt de 75t een upgrade. Van 6.5 naar 7.5 uur met een batterijcase die tot 28 uur extra luisterplezier levert. 7.5 uur lijkt veel, maar in vergelijking met de concurrentie heb je toch wat minder. Natuurlijk moet je daartegenover wel de ongeloofelijke geluidskwaliteit plaatsen.

Elke earbud heeft individuele knoppen die je zelf verschillende functies kan geven in de MyControl applicatie. Telefoon opnemen, spraakassistent oproepen of liedjes skippen; het kan allemaal. Ook voor telefoongesprekken is de 75t beter geworden. De nieuwe earbuds hebben 4 microfoons waardoor je in rumoerige of winderige omgevingen alles kan horen.

De nieuwe Jabra Elite Active 75t is nu al beschikbaar in Titanium voor 179,99 euro bij Coolblue. De earbuds zullen geleidelijk aan beschikbaar zijn in blauw, zwart, lichtgrijs, enz.

Volg al het laatste nieuws van CES 2020 hier.

Jabra Elite 75t

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business