Nieuws

Samsung Galaxy S11 zal waarschijnlijk S20 heten, naam van Fold 2 mogelijk uitgelekt

Het begint er almaar meer op te lijken dat de nieuwste smartphone binnen de Samsung Galaxy S-reeks de S20 zal heten. Koreaanse media menen de naam van de Fold 2 ontdekt te hebben.

Samsung zal op 11 februari tijdens het evenement Galaxy Unpacked eindelijk de langverwachte Samsung Galaxy S11 voorstellen. Althans, we dachten altijd dat de smartphone zou zo heten. Het is immers de opvolger van de Samsung Galaxy S10 en na 10 komt 11. Logisch toch?

Blijkbaar niet, want de laatste tijd beginnen de geruchten op te duiken dat Samsung volgend jaar de Samsung Galaxy S20 zal uitbrengen. Hebben we nu de S11 tot S19 volledig gemist? Neen, de 20 in de naam verwijst dan naar 2020 en het nieuwe decennium dat begonnen is. Alles zal vermoedelijk pas echt duidelijk worden op 11 februari. We weten dat de S20 vermoedelijk in drie versies zal uitkomen: een gewone editie, een lower-end versie en een ‘Ultra’ versie.

Galaxy Bloom

Naast de nieuwste smartphone binnen de Galaxy S-reeks, wordt ook verwacht dat Samsung een opvolger van de Galaxy Fold zal voorstellen tijdens Galaxy Unpacked. En zoals dat hoort bij een belangrijke release, is ook de Fold 2 onderwerp van veel speculatie. Samsung heeft overigens al meermaals de indruk gegeven dat het veel verwacht van zijn tweede vouwbare smartphone.

Mogelijk is de officiële naam van deze smartphone ook al uitgelekt. Dat beweert alvast een Zuid-Koreaans nieuwsoutlet Ajunews. Dat publiceerde een zeer vage foto van wat mogelijk een eerste marketingposter voor de smartphone is. Daarop is de naam ‘Galaxy Bloom’ te lezen. Volgens bronnen zou op een geheime meeting tijdens CES deze naam ook bevestigd moeten zijn. Het design zou gebaseerd zijn op een make-up doosje en ook de naam is er op gericht om de smartphone voor een vrouwelijk publiek aantrekkelijk te maken.

Ook hier moeten we opmerken dat het voorlopig allemaal nog pure speculatie is. Niets van dit alles is al bevestigd of ontkracht geweest door Samsung. Het is wachten op officiële informatie vanuit Samsung.

Lekt deze poster de naam van de Fold 2? Afbeelding: Ajunews

 

CES 2020galaxy s11mobielsamsungSamsung Galaxy Fold

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen