Nieuws

Zal nieuwe Galaxy Fold de naam Z Flip krijgen?

De naam van de opvolger van Galaxy Fold houdt menig technologieliefhebber in de ban. Op Twitter verscheen het gerucht dat de smartphone ‘Z Flip’ zal heten.

Er is al heel veel gezegd en geschreven over de nieuwe vouwbare smartphone die Samsung vermoedelijk in februari zal lanceren. De Zuid-Koreaanse smartphonebouwer houdt ons voorlopig nog in spanning over de naam dat het beestje zal krijgen. Dat doet op het internet de geruchtenmolen al enkele weken aanwakkeren.

Nog niet zo heel lang geleden publiceerden we een gerucht dat een Zuid-Koreaanse nieuwsoutlet in de wereld stuurde. Die claimde op een marketingposter gezien te hebben dat de smartphone de naam Galaxy Bloom zou krijgen. De naam en het design zouden afgeleid zijn van een make-up doosje, om zo het vrouwelijke publiek aan te spreken. De naam ‘Galaxy Bloom’ zou zelfs al door bestuurders van Samsung bevestigd zijn geweest tijdens CES.

Z Flip

Vanwaar komt dan plots de naam ‘Galaxy Z Flip’? Dat gerucht is eigenlijk vrij vanuit het niets gisteren ontstaan op Twitter. Volgens twitteraar Ice Universe, die in het verleden al wel eens een betrouwbare bron geweest is, is dat de naam die Samsung aan zijn smartphone zal geven. De ‘Z’ in de naam verwijst naar de manier waarop je de smartphone kan vouwen.

Ook nu is de bewijslast om het gerucht volledig betrouwbaar te maken eerder laag. De afbeelding die Ice Universe bij de tweet plaatste, is immers zijn eigen creatie. Het is ook niet duidelijk waar hij de informatie vandaan gehaald zou hebben.

Het blijft met andere woorden dus wachten op 11 februari. Dan zal Samsung de smartphone voorstellen tijdens het evenement Galaxy Unpacked en eindelijk de geruchten bevestigen of de kop indrukken. Daar zal ook de Samsung Galaxy S20 worden voorgesteld, rond wiens naam ook al heel wat gezegd en geschreven is. Benieuwd wie uiteindelijk gelijk zal hebben… Of zal Samsung ons juist compleet verrassen?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business