iphone se 2

De iPhone SE 2 komt eraan, vanaf maart zou het nieuwe toestel op de markt gebracht worden.

Eindelijk, de goedkopere Apple iPhone SE 2 zit eraan te komen. En je hoeft zelfs niet lang meer te wachten want volgens Bloomberg en analyst Ming-Chi Kuo zal de iPhonebouwer zijn nieuwe betaalbare smartphone in maart al op de markt brengen.

Apple iPhone SE 2

Volgens Bloomberg zullen leveranciers van Apple zo snel mogelijk beginnen aan het assembleren van de nieuwe smartphone die volgens – de doorgaans betrouwbare – analyst Ming-Chi Kuo in maart al op de markt zal verschijnen. Analyst Kuo is een zeer betrouwbare bron als het aankomt op voorspellingen en opvolgen van Apple-sporen.

Eerder al kwamen ook Bloomberg en Kuo naar buiten met een resem nieuwe details over de nieuwe betaalbare iPhone. Die zal de basis van de iPhone 8 met 4.7 inch display gebruiken in combinatie met Apple’s laatste nieuwe A13 chip (die ook in de iPhone 11 zit). Volgens Bloomberg heeft de iPhonebouwer recent aan zijn leveranciers gevraagd om de productie van de A13-processoren op te drijven om de hoge vraag naar de iPhone 11 bij te houden, maar volgens Bloomberg betekent dat ook dat het bedrijf volop bezig is met de lancering van hun nieuwe low-cost model.

Kind moet een naam hebben

Momenteel is helemaal nog niet duidelijk of het toestel door het leven zal gaan als de iPhone SE 2. Intussen kent iedereen de naam wel en wordt de link met een betaalbare iPhone sneller gelegd. Het lijkt dus een logische stap.