Nieuws

Zal de OnePlus 8 Pro draadloos kunnen opladen?

Een tweet doet ons hopen dat OnePlus draadloos opladen eindelijk zal introduceren bij de OnePlus 8 Pro.

OnePlus heeft de trend van draadloos opladen tot dusver altijd links laten liggen. Vandaag de dag is het misschien nog niet niet uitgegroeid tot een universele standaard in hedendaagse smartphones, maar wordt van de high-end modellen eigenlijk verwacht dat ze het ondersteunen. Alle grote merken hebben het al enkele jaren geleden geïntroduceerd, maar OnePlus sprong voor de 7T en 7T Pro nog niet mee op de kar.

Daar zou wel eens verandering in kunnen komen. Een tweet van grafisch designer Max J. zou wel eens kunnen hintten dat de OnePlus 8 Pro draadloos opladen zal ondersteunen. We moeten met enige voorzichtigheid spreken, want we kunnen uit de tweet zeker niet afleiden dat dit effectief zo zal zijn. Meer dan een illustratie van een OnePlus die draadloos oplaadt en de tekst ‘Charge like a pro’. Max reageerde nadien zelf op zijn tweet dat het enkel als een concepttekening bedoeld was, om de geruchten toch wat de kop indrukken.

Het zal dus blijven wachten op verdere informatie vanuit OnePlus zelf. De OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro komen vermoedelijk in mei dit jaar uit. OnePlus zal ook aanwezig tijdens het Mobile World Congress in Barcelona later deze maand. Hopelijk komen we dan ook wat meer te weten over de nieuwste modellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business