Nieuws

Motorola toont in video hoe een Razr te behandelen

In een YouTube video geeft Motorola tips over hoe voorzichtig met een vouwbare smartphone zoals een Razr om te gaan.

Op 6 februari brengt Motorola zijn eerste vouwbare smartphone op de markt, de Motorola Razr. Deze smartphone zal spijtig voor ons exclusief in de Verenigde Staten verkocht worden, waar het een exclusieve partnership heeft met telecombedrijf Verizon.

Sinds gisteren kunnen geïnteresseerden Razr bestellen om de exclusieve smartphone vanaf zijn eerste dag te hebben. Met een prijskaartje van $1499 is het zeker geen goedkope smartphone, maar wel een stuk goedkoper dan de Galaxy Fold, zijn voornaamste concurrent. Om die preorders op gang te trappen, lanceerde Motorola gisteren een advertentiecampagne op YouTube, met video’s van een unboxing of om de camerafuncties te demonstreren en nog heel wat meer.

‘Hobbels en bobbels zijn normaal’

De meest opvallende video was waarschijnlijk de video ‘Caring for Razr’. Dit is letterlijk een instructievideo over hoe je de Razr zou moeten behandelen. Hoewel we de Razr nooit te zien zullen krijgen, bevatte deze video misschien wel enkele handige tips die we op andere smartphonemerken kunnen toepassen.

De Razr is uitermate watergevoelig, dus als de smartphone nat wordt, moet deze onmiddellijk met een droge handdoek afgedroogd worden. Dat je moet voorkomen dat de scherm in aanraking komt met scherpe objecten, ook dat is weinig verrassend. Een andere tip die Motorola geeft is om geen screenprotector te gebruiken. Om beschadiging te voorkomen, is het aangeraden om de smartphone altijd dicht te vouwen alvorens je in je zak te steken. Desondanks krijgen we de boodschap mee dat ‘hobbels en bobbels’ normaal zijn bij een smartphone die gemaakt is om dicht te vouwen. Daarmee dekt Motorola zich alvast in voor één van de grote punten van kritiek die de Galaxy Fold van Samsung al kreeg.

De namen ‘Samsung’ en ‘Galaxy Fold’ zijn ondertussen al een paar keer gevallen. En dat is niet toevallig, want Motorola wil immers de strijd aangaan met Samsung in de Verenigde Staten. De lancering van Razr gaat ook net de officiële lancering van de Galaxy Z Flip voor, de opvolger van Fold. Die wordt 11 februari voorgesteld en zal vermoedelijk niet veel nadien beschikbaar zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=jjhheCPlRFU

mobielmotorolamotorola razrvouwbare smartphone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals