Nieuws

Apple Powerbeats 4 verschijnen plots in iOS 13 update

Powerbeats 4
Apple's nieuwe Powerbeats 4 zullen mogelijk eind februari of begin maart gelanceerd worden in combinatie met de nieuwe iPhone SE 2.

Sinds vandaag is de update naar iOS 13.3.1 beschikbaar. MacRumors vond daarin een afbeelding die verwijst naar de nieuwe toekomstige Powerbeats 4. Momenteel is dat helemaal nog niet zeker, maar er zijn wel een aantal aanwijzingen waarmee we de uitspraak kunnen staven.

Apple Powerbeats 4

De Powerbeats zijn earbuds die niet volledig draadloos zijn. De twee earbuds zijn onderling wel nog met elkaar verbonden via een kabeltje. Apple heeft sinds de release van de Powerbeats 3  geen aanpassingen meer gedaan aan de earbuds.

Uit de afbeelding die in de iOS 13 update zat kunnen we opmaken dat het bedrijf mogelijks de locatie van het kabeltje heeft veranderd. En als die informatie klopt blijven de Powerbeats dus wel semi-draadloos. Maar volgens MacRumors zou Apple ook nieuwe functies hebben toegevoegd, zoals Siri, de laatste nieuwe H1 chip en de mogelijkheid om berichten door Siri te laten vertellen. Die laatste zit overigens al in de AirPods en Powerbeats Pro.

Lek via update

Het is niet de eerste keer dat Apple zich laat vangen via een iOS-update. In maart 2019 konden we in de update naar iOS 12.2 al beelden opvangen van de Powerbeats Pro. Al voor ze gelanceerd waren in april. Niet veel later, vlak na de zomer, zagen we dan weer in een beta versie van iOS 13.2 dat Apple op het punt stond om zijn nieuwe Airpods Pro aan te kondigen.

Op basis van die geschiedenis kunnen we er toch vanuit gaan dat Apple de nieuwe Powerbeats 4 rond eind februari, begin maart zal lanceren in combinatie met de mogelijke nieuwe iPhone SE 2/iPhone 9.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business