Nieuws

Is de Samsung Galaxy Z Flip al gelekt op Twitter?

Op Twitter zijn mogelijk al de eerste beelden van de Galaxy Z Flip getoond, die later deze maand door Samsung wordt voorgesteld.

Over de opvolger van de Samsung Galaxy Fold is ondertussen al heel wat gezegd en geschreven. Alleen de naam al was lang onderwerp van speculatie. We lijken stilaan te mogen aannemen dat de vouwbare smartphone Galaxy Z Flip zal gedoopt worden. Dan is het steeds de vraag wat Samsung zal doen om het concept van de Fold te heruitvinden om betere verkoopcijfers te bekomen. Één van de nieuwe features waar al veel over gespeculeerd werd , is dat het scherm uit ultradun glas in plaats van plastic zal bestaan.

Lang moeten we eigenlijk niet meer wachten. Samsung zal hoogstwaarschijnlijk de Galaxy Z Flip voorstellen tijdens het evenement Galaxy Unpacked dat 11 februari georganiseerd wordt, samen met de nieuwe Galaxy S20-reeks. Toch zou het zomaar kunnen dat Twitteraar Ben Geskin Samsung te vroeg af is, en de eerste exclusieve beelden van de smartphone al verspreid zijn.

Video

Geskin plaatste gisteren een korte video op zijn account van de smartphone die open en toe gevouwen wordt. Bij de video staat ook het bijschrift ‘Samsung Galaxy Z Flip – First hands On’. Toch is het vrij onduidelijk waar de video vandaan komt. Is het Geskin zelf die op een manier al voor de officiële presentatie aan de smartphone geraakt is? Vanuit Samsung is er in ieder geval nog geen reactie op het bericht gekomen. Meer dan een eerste blik op het design van de smartphone biedt de video sowieso al niet.

Ondertussen zijn ook al de eerste parodieën op de video verschenen op Twitter. Daarin wordt onder andere een Gameboy Advance opengeklapt, waar de smartphone spottend mee vergeleken wordt. Het zou goed kunnen in de loop van deze week nog heel wat ‘exclusieve’ beelden van de Galaxy Z Flip verschijnen nog voor de officiële presentatie. En de ene bron zal al wat geloofwaardiger overkomen dan de andere. We zullen nog maar even geduld oefenen tot Samsung zelf alle spanning wegneemt en zijn nieuwste smartphones aan de wereld toont.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business