Nieuws

Jeff Bezos kreeg 564 parkeerboetes op 3 jaar tijd

Jeff
Jeff Bezos, de rijkste man ter wereld, betaalt duidelijk niet graag voor een parkeerticket en verzamelde zo al 564 parkeerboetes

Jeff Bezos is met een fortuin van ongeveer 130 miljard dollar de rijkste man ter wereld en het lijkt erop dat een parkeerboete hem absoluut niets kan schelen. De Amazon-CEO is momenteel bezig met het renoveren van een huis van 23 miljoen in Washington DC en zou tijdens de verbouwingen al voor 16.840 dollar aan parkeerboetes gekregen hebben, iets meer dan 15.000 euro. 

564 boetes

Bezos betaalde 23 miljoen dollar voor het huis en had vervolgens nog eens 12 miljoen over voor de renovatie ervan. 17.000 dollar meer of minder zal dus duidelijk het verschil niet maken. In totaal ging het om 564 parkeerboetes tussen oktober van 2016 en oktober van 2019. Er werden voornamelijk verboden te parkeren-borden genegeerd en er werd op persoonlijke plaatsen van bewoners geparkeerd. Het gaat vooral om de wagens van aannemers en hoewel deze officieel niet gelinkt kunnen worden aan Bezos door geheimhoudingscontracten, was het heel duidelijk dat al deze overtredingen met de werken aan het huis van Bezos te maken hadden. 

House warming party

Ondertussen is het huis dus klaar en werd er zelfs al eens een feestje gegeven voor leden van de exclusieve alfalfa-club, die enkele toegankelijk is voor de meest invloedrijke personen op deze aarde. Waar iedereen parkeerde is niet duidelijk. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business