Nieuws

Samsung teaset Galaxy Z Flip tijdens de Oscars

Samsung stal onverwachts de show tijdens de Oscars, toen ze de eerste beelden toonden van de Galaxy Z Flip in een reclamespot.

Het was Zuid-Korea boven tijdens de Oscaruitreiking afgelopen nacht. De Zuid-Koreaanse film Parasite was de grote winnaar met 4 Oscars, en werd de allereerste niet-Engelstalige film die tot beste film van het jaar werd verkozen. Tussen al het filmgeweld waren er nog andere Zuid-Koreanen die onverwachts in de spotlights kwamen te staan: Samsung.

Voor Samsung was misschien dan wel geen plekje op de rode loper voorzien, het wist tijdens één van de reclameblokken toch uit te pakken met een kleine stunt. Tijdens primetime werd een commercial uitgezonden van de Galaxy Z Flip. Het is lang niet de eerste keer dat er beelden over de nieuwe vouwbare smartphone verschijnen, echter is het verschil dat ze deze keer vanwege Samsung zelf komen. Dus kunnen we er eindelijk vanuit gaan dat deze ook echt authentiek zijn. In de slechts 30 seconden durende reclamespot wordt uit de doeken gedaan hoe de smartphone gebruikt moet worden voor videocalls.

Galaxy Unpacked

De reclamespot is natuurlijk de perfecte teaser voor het Galaxy Unpacked evenement van morgenavond. Dan zal de Galaxy Z Flip en de Galaxy S20-reeks eindelijk worden voorgesteld aan het grote publiek. En daar heeft Samsung alvast iedereen, inclusief onze redactie enthousiast, voor gekregen!

Blijf TechPulse de komende dagen zeker volgen om het laatste nieuws over de nieuwste smartphones van Samsung niet te missen!

https://www.youtube.com/watch?v=WxbHs1QBs_4

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business