Free studio is een sterke suite voor het converteren van mediabestanden. Er zijn ook tal van mogelijkheden met YouTube-filmpjes, en heel wat leuke extra’s.

Telenet maakt nu al reclame voor de Samsung Galaxy S20+, heeft het Unpacked Event nog zin na alle lekken?

 Vandaag organiseert Samung zijn Unpacked Event waarbij een heleboel nieuwe producten voorgesteld worden. Onder andere de Samsung S20+, Ultra 5G, Galaxy Home Mini en de Flip Z zouden voorgesteld worden. Maar zoals jullie ook al weten zijn al voorgaande toestellen al gelekt via video’s en foto’s. 

En ook deze ochtend viel de mond van onze collega Bram vol verbazing open. In Centraal Station Antwerpen spotte hij namelijk een enorme affiche van Telenet waarop de nieuwe Samsung S20+, S20 Ultra 5G en Buds+ worden aangeprezen met 200 euro korting. 

Samsung S20+

Samsung en Telenet 

De korting van 200 euro is volgens de affiche alleen voor bestaande Telenetklanten. Via dit aanbod zou het mogelijk zijn om de splinternieuwe – en onaangekondigde – Samsung Galaxy S20+ en S20 Ultra 5G aan te kopen waarbij je de nieuwe Buds+ gratis erbij krijgt. En dat dan nog met 200 euro korting.  

Maar hoeveel kosten die nieuwe toestellen dan nog bij Telenet? Als je weet dat de S20+ verkocht zou worden voor 999 euro en de S20 Ultra 5G voor ongeveer 1300 euro heeft Telenet hier toch wel een heel mooie deal te pakken. 

Nog opvallend: de S20 Ultra 5G in België. 5G? Waar? We vinden het toch wel straf dat de smartphonegigant zijn nieuwe vlaggenschip met 5G meteen ook in België uitbrengt. We hebben namelijk nog geen Mb gedownload via het nieuwe supersnelle internet dat de wereld gaat veranderen.