Nieuws

Google toonde kort een glimp van Android 11

Ontwikkelaars kregen heel kort een glimp te zien van Android 11 op de ontwikkelaarssite.

Gisteren toonde Google heel kort een glimp van Android 11 op de ontwikkelaarssite. Android 11 is de volgende release van het nieuwe besturingssysteem dat Google gebruikt. Helaas werden op de pagina niet echt nieuwe functies aangehaald.

Google Android 11

Google Android 11

Intussen heeft het bedrijf de pagina weer offline gehaald. Maar volgens Android Police is het de eerste keer dat er een versienummer van de eerste keer wordt vermeld. En dus geen letter. Bij vorige versies was Android 10 ‘Q’, Android 9 ‘P’ en Android 8 ‘O’. Maar die vermelding met een letter houdt Google dus weg vanaf nu.

Normaal komen de eerste ontwikkelaarsversies uit op het einde van het winterseizoen. Zoals vorig jaar, toen gebeurde dat in maart. Vandaag zou dus nog net iets te vroeg zijn, maar deze previewpagina kan toch al duiden op het harde werk waar het bedrijf momenteel mee bezig is.

Snoepjes

Sinds vorig jaar krijgen Android-updates geen naam van koekjes of snoepjes meer. In het verleden kregen we zo Android 1.5 Cupcake, Gingerbread, Lollipop en Pie. Maar dat is nu dus officieel verleden tijd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business