Hoog tijd voor een grote opkuisbeurt op je computer? Het gratis PC TuneUp van AVG helpt een handje.

Vanaf begin maart is de smartphone overal verkrijgbaar, maar als je bij de eersten wil zijn, kan je hem nu al bestellen!

Om te vieren dat het de kaap van 100 miljoen verkochte smartphones bereikt heeft, lanceerde smartphonebouwer Motorola vorige week de Moto G8 Power. Dat is een uitbreiding van de G8-reeks, die naast de gewone G8 ook een G8 Plus heeft. De Moto G8 Power is op zichzelf dan weer de directe opvolger van de G7 Power.

Net zoals de G7 Power heeft de Moto G8 Power een krachtige batterij van 5000 mAH. Daarmee kan je moeiteloos twee dagen doorkomen met één enkele laadbeurt. De batterij ondersteunt ook 15W snelladen. Daarnaast is het scherm gevoelig groter: 6.4” Full HD met een frontcamera punchhole linksboven. Door de Snapdragon 665 processor en 4GB RAM zal hij niet uitgerust zijn voor zware games op te spelen. Het 64GB opslaggeheugen kan met een microSD-kaart worden uitgebreid naar 512GB.

Naast zijn batterij valt de Moto G8 Power ook op door zijn camera-setup. Naast één 16MP frontcamera met quad-pixel technologie heeft de smartphone achteraan maar liefst 4 camera’s. Dat zijn een 16MP-hoofdcamera, een 8MP-groothoeklens, een 8MP-telelens met 2x optische zoom en een 5MP-macrolens voor close-upfotografie.

Bestellen maar

Motorola is nu ook met een officiële datum naar buiten gekomen vanaf wanneer de smartphone beschikbaar zal zijn. Voor België is de datum 5 maart. De verkoopprijs zal €229,99 zijn. Is je interesse opgewekt, dan hoef je niet nog eens drie weken te wachten. Je kan de Moto G8 Power namelijk vanaf vandaag bestellen, en dan heb je hem vanaf dag één. Wie een bestelling plaatst voor 4 maart, krijgt daar nog een Fresh ‘n Rebel Rockbox Bold smartspeaker gratis en voor niets bij. De speaker kost normaal gezien €80.

De Motorola Moto G8 Power bestellen kan onder andere bij bol.com. Verwen jezelf ook eens op Valentijn!