Via een nieuwe functie zal je sneller oude tweets aan een nieuwe tweet kunnen koppelen.

Twitter heeft via zijn eigen platform een nieuwe functie aangekondigd om tweets aan elkaar te koppelen. In principe bestond de mogelijkheid al om een oudere tweet van jezelf mee in een tweet te plakken terwijl je die aan het schrijven bent, maar door de nieuwe functionaliteit zal dat een stuk eenvoudiger worden.

Aan de hand van een GIF wordt uitgelegd hoe je dit doet. Je begint gewoon met de tekst te schrijven die de ‘nieuwe’ tweet vormt. Daarna trek je het scherm naar beneden. Je krijgt een overzicht te zien van alle tweets die je recent postte in chronologische volgorde. Selecteer de ‘oude’ tweet die je wil toevoegen, en ze worden samen gepost.

Update iOS

Daarnaast meldt 9to5Mac dat er heel wat problemen zijn met de Twitter-app voor iOS. Een recente update zou er voor zorgen dat de interface van de applicatie verstoord wordt. Het lijkt dus aangewezen om de laatste update voor de Twitter-app niet te downloaden op je iPhone, tot Twitter een oplossing uitrolt voor het probleem.

Het is trouwens niet de eerste keer dat een update van de Twitter-app voor problemen zorgt. Een update in januari deed de mobiele app crashen. Twitter updaten lijkt dus op eigen risico te zijn in 2020.