Nieuws

Galaxy Z Flip al na enkele dagen uitverkocht

De Z Flip is nog geen week te koop in België, maar toch zijn de Samsung Stores al door hun voorraad.

De vouwbare smartphone Galaxy Z Flip werd op 11 februari aan de wereld gepresenteerd. Sinds 21 februari is hij ook te koop in België. De smartphone kan je kopen in één van de Samsung Stores in België, de webshop van Samsung, maar ook andere retailers zoals Coolblue en Fnac.

Waar de Galaxy Fold nooit echt kon doorbreken, lijkt de Z Flip het een stuk beter te gaan doen. Samsung meldt op zijn website dat de Z Flip in minder dan een week tijd verkocht is. En dat is ondanks zijn niet goedkope vraagprijs van €1500 toch niet onopmerkelijk. Die mededeling geldt wel enkel voor de voorraad in de Samsung Experience Store. Samsung heeft een toegewijde winkel in het shoppingcenter van Wijnegem nabij Antwerpen, en opende onlangs ook een nieuwe winkel in Brussel. In de webshop van Samsung lijk je hem wel nog gewoon te kunnen kopen.

Nieuwe lading

Bij Samsung zijn ze uiteraard verheugd dat de Belgische consument nu wel bereid lijkt te zijn om vouwbare technologie te omarmen. Wie de smartphone wil kopen, zal ook niet al te lang meer moeten wachten. Samsung kondigt aan dat er vandaag weer een nieuwe lading van de Galaxy Z Flip zal geleverd worden aan de twee Experience Stores. Op naar Wijnegem of Brussel dus!

Samsung heeft geen precieze aantallen gegeven over hoe groot deze nieuwe voorraad zal zijn. Ook weten we niet hoe groot de initiële voorraad was. Daardoor kunnen we dus nog geen conclusies maken over voorlopige verkoopcijfers van de Galaxy Z Flip.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business