Nieuws

Dark Mode in WhatsApp voor iOS en Android officieel beschikbaar

WhatsApp
Na lang wachten heeft WhatsApp officieel een donkere modus.

Sinds gisteren hebben de Android- en iOS-versies van WhatsApp officieel een update gekregen die een donkere modus mogelijk maakt. Zowel in iOS 13 als Android 10 zal donkere modus automatisch geactiveerd worden door het besturingssysteem, dat heeft WhatsApp gisteren officieel gecommuniceerd in zijn blog.

WhatsApp

WhatsApp dark mode

Voor wie Android 9 of lager heeft moet de donkere modus handmatig inschakelen via de instellingen van WhatsApp zelf. Voor Android 10 en iOS 13: donkere modus gaat automatisch aan- en uit als je de functie hebt geactiveerd in de instellingen van het besturingssysteem zelf.

Verder zou de donkere modus voor iOS en Android niet exact dezelfde zijn. Facebook heeft die voor iOS donkerder gemaakt waardoor het echt zwart lijkt. Bij Android gaat het meer om een donkere grijstint.

De update van WhatsApp voor Android en iOS zou vanaf vandaag moeten klaarstaan in de App Store en Google Play Store. De functie heeft redelijk lang op zich laten wachten aangezien we eigenlijk al sinds 2018 allemaal officieel op een lancering aan het wachten zijn. Aan de slag dus!

https://www.youtube.com/watch?v=DoPYlgsEKvk

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business