Nieuws

Elektrische Mazda MX-30 komt ook in ‘Luxury version’

Mazda MX-30 EV
Mazda's elektrische MX-30 zal ook beschikbaar zijn in een luxe-versie voor 5000 euro meer.

Na de zomer zal Mazda’s elektrische MX-30 naar België komen. Momenteel heeft het automerk alleen een exclusieve First Edition voorgesteld die klanten vandaag al vooruit kunnen bestellen. Nu zou er ook een Luxury Version van de elektrische MX-30 gaan komen, die kost je dan ongeveer 5000 euro extra.

Mazda MX-30

Tegenwoordig brengen heel wat automerken een soort ‘eerste editie’ op de markt. Die moet ervoor zorgen dat klanten zich aangesproken voelen door het feit dat de eerste versie altijd net iets anders is. Ook Tesla of Nissan deden dit al voor. De First Edition van de MX-30 kost zo’n 34.590 euro, wie de luxe versie wil betaalt dan 5000 euro meer.

Voor dat geld krijg je heel wat terug: keyless entry, autonoom rijden in de file (adaptieve cruise control), Bose audiosysteem, panoramisch dak en een 360-gradensysteem. Het zou helaas niet mogelijk zijn om bijvoorbeeld de gewone First Edition te kopen en dan een aantal opties los bij te nemen. Mazda kiest voor ofwel de First, ofwel de Luxury Editon.

Vanaf de tweede helft van dit jaar zou de nieuwe elektrische Mazda te vinden zijn bij officiële dealers en misschien al wel op onze wegen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business