Met deze actie wil Blizzard spelers van hun populaire game World of Warcraft het aangenamer maken om binnen te blijven.

Bij Blizzard Entertainment is men dezer dagen in een gulle bui. De gameontwikkelaar is afgelopen weekend gestart met een speciale actie voor zijn populairste game World of Warcraft. De gamereeks bestaat als sinds 2004 maar is tot vandaag nog steeds enorm populair. Tot 20 april zullen gamers een verdubbeling van hun XP points – ofwel ‘experience points’ – kunnen ontvangen. Blizzard Entertainment noemt de actie ‘Winds of Wisdom’.

In een rpg game zoals World of Warcraft zijn XP points nodig om beter en sterker te worden in de game. Gamers kunnen de bonus activeren door simpelweg naar de wereld Azeroth te gaan. Dat is één van de belangrijkste mappen binnen het World of Warcraft-universum.

Binnen blijven

In de aankondiging op de website geeft Blizzard dat ze met deze actie gamers willen aansporen vooral binnen te blijven en zo weinig mogelijk buiten te komen. In veel landen wereldwijd worden burgers verplicht wanneer mogelijk thuis te blijven, en enkel voor hoognodige zaken buiten te komen. En dan kan gamen zeker voor een goede afleiding zorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here