Nieuws

YouTube Music app toont nu ook liedjesteksten

YouTube Music toont je nu ook liedjesteksten tijdens het luisteren. Zo activeer je de functionaliteit op Android en iOS.

YouTube heeft ervoor gezorgd dat je vanaf vandaag luidkeels kan meezingen als je een liedje luistert via de mobiele apps van de muziekstreamingdienst. Een update zorgt er immers voor dat de functionaliteit beschikbaar komt op Android en iOS. Zij die de browser versie gebruiken, moeten nog even geduld hebben. 

Lyrics tonen in YouTube Music

De Lyrics weergeven in de verschillende apps is zeer eenvoudig. Download de update via de Google Play Store of Apple App Store en start de app. Kies je favoriete liedje en druk op de cirkel met een “i” in. Als er songteksten beschikbaar zijn voor dat liedje worden deze nu weergegeven. 

Niet alle liedjes hebben tekst

Automatisch het liedje volgen doen de lyrics nog niet. Daarvoor moet je bij Apple Music of Spotify zijn. Een beperkt aantal liedjes ondersteunen daar deze functionaliteit al. Tijdens onze test in YouTube Music merkten we wel dat niet elk liedje songteksten had en dat het er ook van af hangt welke versie van een liedje je kiest. “All By Myself” van Celine Dion had bijvoorbeeld maar tekst voor één van de drie versies. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business