Tesla

Gedaan met dat gepruts. Eigenaars van een Tesla kunnen nu de beelden van hun dashcam rechtstreeks bekijken in hun wagen met de nieuwe Dashcam Viewer.

De logische stap heeft lang geduurd, maar Tesla is eindelijk gestart met de uitrol van een nieuwe update (2020.12.5) waarbij een Dashcam Viewer geïnstalleerd wordt. Via de nieuwe Viewer kunnen eigenaars van een Tesla meteen in de wagen hun camerabeelden opnieuw bekijken. Ook de beelden van de Sentry Mode of bewakingsmodus kunnen achteraf direct vanuit de Dashcam Viewer bekeken worden.

Tesla Dashcam Viewer

Uit een eerste blik van Twitteraars blijkt dat je alle camera’s direct te zien krijgt via een snelbalk links. Door het beeld simpelweg aan te tikken worden de beelden dan vergroot in het midden van het scherm weergegeven. Volgens verschillende Twitteraars werkt de nieuwe Dashcam Viewer echt wel goed en ligt alles in lijn met de gebruiksvriendelijkheid van Tesla’s infotainmentplatform.

Wat ons vooral ook handig lijkt is het feit dat je de beelden van de bewakingsmodus meteen kan herbekijken. Vooral in landen waar heel wat Tesla’s nog beschadigd worden door mensen die het niet eens zijn met de visie van de autobouwer kan deze functie nog goed van pas komen.

Wat vind jij van deze nieuwe functie? Laat het ons weten in een reactie onderaan het artikel!

Gerelateerde artikelen

Duurtest Tesla Model X (2019): de koning van de familiewagens

Na de Model 3 en Model S werd het tijd om de laatste in rij ook uitgebreid aan de tand te voelen. En dat deden we zeker niet tegen onze zin. De Model X wist ons te verrassen, maar er blijft zeker nog ruimte voor verbetering.

Review Tesla Model S Performance (2019): Sneller dan haar schaduw

Na overweldigd te worden door de Model 3, waren onze ogen volledig gericht op de Model S. We wilden deze wagen namelijk ook aan uitgebreide tests onderwerpen en dankzij de lancering van Tesla’s nieuwe besturingssysteem, hadden we daar ook een uitstekende reden voor.

Review Tesla Model 3: Hoe rijden hoort te zijn

‘Nooit nog een diesel’, zeiden we tegen elkaar toen we de straat nog niet uit waren. Tesla maakt zich met zijn Model 3 klaar voor de toekomst. Maar hoe ‘af’ is deze wagen nu eigenlijk?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here