Nieuws

Tesla rolt Dashcam Viewer uit na lang wachten

rijdersprofielen Tesla
Gedaan met dat gepruts. Eigenaars van een Tesla kunnen nu de beelden van hun dashcam rechtstreeks bekijken in hun wagen met de nieuwe Dashcam Viewer.

De logische stap heeft lang geduurd, maar Tesla is eindelijk gestart met de uitrol van een nieuwe update (2020.12.5) waarbij een Dashcam Viewer geïnstalleerd wordt. Via de nieuwe Viewer kunnen eigenaars van een Tesla meteen in de wagen hun camerabeelden opnieuw bekijken. Ook de beelden van de Sentry Mode of bewakingsmodus kunnen achteraf direct vanuit de Dashcam Viewer bekeken worden.

Tesla Dashcam Viewer

Uit een eerste blik van Twitteraars blijkt dat je alle camera’s direct te zien krijgt via een snelbalk links. Door het beeld simpelweg aan te tikken worden de beelden dan vergroot in het midden van het scherm weergegeven. Volgens verschillende Twitteraars werkt de nieuwe Dashcam Viewer echt wel goed en ligt alles in lijn met de gebruiksvriendelijkheid van Tesla’s infotainmentplatform.

Wat ons vooral ook handig lijkt is het feit dat je de beelden van de bewakingsmodus meteen kan herbekijken. Vooral in landen waar heel wat Tesla’s nog beschadigd worden door mensen die het niet eens zijn met de visie van de autobouwer kan deze functie nog goed van pas komen.

Wat vind jij van deze nieuwe functie? Laat het ons weten in een reactie onderaan het artikel!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business