Nieuws

Geniaal: Imisstheoffice.eu creërt kantoorgeluiden voor wie thuiswerkt

Imisstheoffice.eu
Imisstheoffice.eu brengt alle kantoorgeluiden die je mist naar je thuiswerkplek. Van ping-pong tot printers, alles kan.

Ook al keek je vroeger uit naar al die thuiswerkdagen, je kantoormeubelen en die typische kantoorgeluiden worden gemist in deze bizarre tijden. Maar bovenal mis je ook het contact met je collega’s, de toetsenbordgeluiden en de koffiemachine. Misschien zelfs je trip heen en terug naar het kantoor. Daar heeft The Kids, een creative agency, iets op gevonden met de website imisstheoffice.eu. Die brengt de kantoorgeluiden naar je thuiswerkplek.

Imisstheoffice.eu

Imisstheoffice.eu

Open de website en er zal spontaan een lach op je gezicht verschijnen. Van pingpong toernooien, glazen die bijgevuld worden, koffie die gemaakt wordt, discussies in het Spaans, telefoons die rinkelen en een alarm dat afgaat. Het kan allemaal op imisstheoffice.eu.

Deze website doet meer dan alleen wat white noise naar je thuiswerkplek brengen. Het brengt de gehele kantoorsfeer bij je thuis. Zelfs wanneer iemand een koekje eet zal je alle details te horen krijgen. Het is hilarisch.

Rechts onderaan kan je ook de drukte op kantoor bepalen. Zo is het aan jou om te beslissen of er veel of weinig volk aanwezig is. Op die manier wordt je ook niet té hard afgeleid van je werk.

Imisstheoffice.eu
Bepaal zelf het aantal collega’s.

Extra’s

Neem je een kleine pauze? Klik dan eens op de watermachine in de hoek en je krijgt meteen het geluid van een glas water dat wordt gevuld te horen. Of klik eens op de computer rechts in de hoek, je collega zal meteen zo luid als mogelijk beginnen typen op zijn mechanisch toetsenbord. Heerlijk toch? Mis je de printer? Klik dan links in de hoek aan het rode bolletje op de printer en geniet.

Veel plezier ermee!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business