Xiaomi

Ook in België zullen we vanaf vandaag kunnen profiteren van de online Xiaomi Mi Store. Maar we moeten nog even geduld hebben.

Vandaag, op Goede Vrijdag, opent de Chinese telefoongigant Xiaomi zijn online Mi Store voor de gehele Benelux. De website gaat vandaag online en klanten zullen producten als de Mi True Wireless Earphones 2, AIoT-routers of de Mi Air Purifier 3H kunnen aankopen.

Xiaomi Mi Store

Naast de Xiaomi online Mi Store in de Benelux heeft de smartphonegigant ook al fysieke winkels in Londen en Parijs. Intussen werkt het bedrijf ook hard om in het Nederlandse Rotterdam een vestiging te openen.

Volgens Owen Ou, hoofd bij Xiaomi voor West-Europa heeft het bedrijf ervoor gekozen om de opening van zijn webstore voor te laten gaan om de veiligheid en het welzijn van klanten te garanderen. Dat kan de opening van een fysieke winkel in deze tijd natuurlijk niet.

Xiaomi

Workshops

Maar het gaat ook verder dan een eenvoudige webshop. Het bedrijf zal ook workshops geven voor fans en klanten. Tot nu toe was het niet zo eenvoudig om in onze contreien aan Xiaomi-producten te geraken. Dat ging voornamelijk via officiële kanalen van het bedrijf, en dan ging het alleen maar om smartphones. Voor andere gadgets zoals bv. de steps werd je nog doorverwezen naar de Chinese webshop.


Vanaf vandaag is er dus ook voor ons een online Xiaomi Mi Store. Die is te bereiken via https://www.mistorebenelux.com/. De webshop is nog niet helemaal live, maar dat zal in de komende uren zeker nog veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here