LG Velvet

Dit is de LG Velvet.

Advertentie

Vorige week nog toonde LG vage tekeningen van een mogelijk nieuwe smartphone. Het bedrijf gaf daarbij aan dat de tekeningen de toekomst zijn van hoe LG smartphones eruit zouden gaan zien. Vooral op de achterkant heeft de Koreaanse smartphonegigant het een en ander gewijzigd.

LG Velvet 5G

Deze week toont de technologiegigant meer dan wat vage tekeningen. Op YouTube staat nu ook een video die het design van de Velvet duidelijker toont waardoor je een smartphone ziet die nu volledig tot zijn recht komt.

De LG Velvet (en mogelijk alle nieuwe toestellen in de toekomst), heeft nu een zogenaamde “raindrop” camera. Geen eiland, wel druppelsgewijs van boven naar onder. Uit de video blijkt ook dat de LG Velvet geen premium flagship smartphone zal worden maar eerder ergens in het middensegment zal verschijnen. Het toestel zal 5G ondersteunen en heeft een Snapdragon 765 i.p.v. 865 aan boord.

Bij LG zelf is weinig of niets geweten over een eventuele lanceringsdatum. Wanneer het toestel naar België komt is momenteel niet duidelijk maar vermoedelijk zal het bedrijf nog wachten tot na de pandemie.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here