Nieuws

VanMoof onthult nieuwe e-bike S3 & X3 met automatische versnellingen

VanMoof
De VanMoof S3 & X3 bevatten een reeks nieuwe features, waaronder vier elektronische versnellingen, ingebouwde hydraulische remmen en twee keer zoveel kracht.

De VanMoof S3 & X3 bevatten een reeks nieuwe features, waaronder vier elektronische versnellingen, ingebouwde hydraulische remmen en twee keer zoveel kracht.

VanMoof, het Nederlandse bedrijf dat fietsen volstopt met de nieuwste technologie, heeft vandaag haar nieuwe generatie e-bikes gelanceerd via een interactieve (en knappe) livestream voor pers en fans. De hoogstaande VanMoof S3 & X3 kregen (na de S2 en X2) een update met vernieuwende technologie. Met de introductieprijs van slechts € 1998 wil VanMoof wereldwijd stedelingen op de fiets krijgen. Sinds het begin van de pre-order op 6 april hebben al meer dan 3.000 mensen de fietsen gekocht voordat ze er zelfs maar één in het echt konden rijden of zien.

VanMoof
De automatische versnellingen van de S3 en X3.

Perfecte stadsfiets

In het aluminium frame van de VanMoof S3 & X3 zit tien jaar innovatie. Met een krachtigere motor, vernieuwde Turbo Boost voor instant versnellen, automatisch elektronisch schakelen, ingebouwde hydraulische remmen, een sleutelloze Kick Lock én unieke anti-diefstal technologie, bieden de VanMoof S3 & X3 de ultieme rijervaring die het woon-werkverkeer in de stad zoals wij die kennen, zal veranderen. VanMoof lanceert de fietsen in een tijd waarin social distancing de nieuwe realiteit is en waarin e-bikes worden gezien als een steeds belangrijkere, veilige vorm van mobiliteit.

Meer fietsers

Nu een kwart van de wereld vanwege corona-maatregelen beperkte bewegingsvrijheid heeft, is het opvallend om een vlaggenschip te lanceren. Maar VanMoof is nog nooit zo gebrand en zo overtuigd geweest van haar missie om iedereen op de fiets te krijgen: “We lanceren een revolutionaire fiets die de toekomst van fietsen gaat veranderen, op een moment dat de wereld het zo hard nodig heeft. Het is tijd voor schonere steden met gezondere mensen.” Het begin van de omslag kun je al zien, nu in steden wereldwijd een onverwachte stijging in het aantal fietsers is en gezondheidsorganisaties de fiets aanraden als alternatief voor openbaar vervoer. 

Enkele highlights van de VanMoof S3 en X3

  • Opnieuw ontworpen Power Assist voor een snellere, soepelere rit.
  • Slimme Smart Cartridge reageert op real-time feedback van de motor, waardoor je meer bereik hebt met één keer opladen. 
  • Vernieuwde Turbo Boost levert dubbele kracht met één druk op de knop. 
  • Automatische e-shifter met vier versnellingen met aanpasbare intelligente schakelniveaus voor een naadloze rijervaring.
  • Kick Lock zet je fiets met één voetbeweging op slot, blokkeert het achterwiel en activeert de ingebouwde anti-diefstalbeveiliging.
  • Ingebouwde hydraulische remmen maken dit de eerste fietsen op de markt met een remsysteem dat is ontworpen voor de stad – duurzaam, krachtig en onderhoudsvrij.
  • Verbeterde app waarmee je verregaande details van de fiets instelt (waaronder het geluid van de bel) én met Rider Recognition, locatietracking, anti-diefstalfuncties en het op afstand vergrendelen van je fiets.

Beschikbaarheid en prijzen

Wat is nu de prijs van de elektrishe VanMoof S3 en X3? De hoogstaande VanMoof S3 & X3 maken baanbrekende technologie voor het grote publiek beschikbaar voor slechts € 1998. Vanaf 21 april zijn de fietsen in België verkrijgbaar via vanmoof.com. Vanaf mei worden de fietsen thuis bezorgd.

Wil je weten hoe goed zo’n VanMoof is? Lees dan hier de review!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business