Nieuws

Coolblue lanceert eigen affiliate-programma

Coolblue is een eigen 'affiliate'-programma gestart. De online winkel werkte al langer met affiliates, maar krijgt het netwerk nu in eigen beheer.

‘Voor leads gaat de zon op’, promoot Coolblue het affiliateprogramma momenteel op de website. Geïnteresseerden met eigen website, webshop of app kunnen zich aanmelden om Coolblue te promoten op het eigen platform en delen in de winst wanneer de bezoeker ook effectief iets koopt.

Coolblue denkt met zijn onafhankelijke affiliate-netwerk, opgezet met Performance Horizon, directer contact te hebben met zijn partners. ‘Doordat we nu persoonlijk en direct contact met onze affiliates hebben, kunnen we vragen, ideeën en samenwerkingsverzoeken veel sneller behandelen,’ laat Marion Passchier van Coolblue’s affiliate-team optekenen in een persbericht. ‘Daarnaast zorgt de technologie van dit nieuwe programma voor meer flexibiliteit in commissies en promotiemateriaal en is het keuren van orders nu geautomatiseerd.’

Coolblue werkt met een ‘cost per sale’-model, waarbij commissie wordt toegekend op basis van de productcategorie van het verkochte product. Partners die waren aangesloten op het oude systeem, kunnen hier nog een tijdje mee werken voor zij worden overgezet naar het eigen programma van Coolblue.

 

https://www.twinkle.be/nieuws/167791/hubo-lanceert-webwinkel-belgie/

 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business