Nieuws

JBL lanceert nieuwe 9.1 3D-surround soundbar

JBL Bar 9.1
Een nieuwe 3D-soundbar van JBL!

Filmliefhebbers, opgelet! De nieuwste toevoeging aan JBL’s populaire Bar Serie brengt audio-ervaring van de bioscoop direct naar jouw woonkamer. De JBL Bar 9.1 biedt de draadloze Surround Sound met JBL Original Pro Sound nu mét de toegevoegde kracht van Dolby Atmos en streaming mogelijkheden van Google Chromecast en Apple Airplay 2! 

De Bar 9.1 creëert zo een totale geluidsonderdompeling met zijn naar boven gerichte drivers, afneembare draadloze surroundluidsprekers en 9.1-kanalen van de gecombineerde audio-expertise van JBL én Dolby. 

JBL

JBL Bar 9.1

Met de Bar 9.1 heeft JBL de beperkingen van traditionele 5.1- en 7.1-kanaals surround sound-systemen volledig ontkracht. Door de trajecten van de audiopaden aan te wijzen, creëren de Dolby Atmos- en DTS:X-systemen een echt 3D-surroundgeluid dat zich op realistische wijze om je heen beweegt. Je hoort als het ware de helikopters bijna rondcirkelen boven je favoriete actieheld dankzij de vier opwaartse Dolby Atmos drivers.

Deze aangepaste Dolby Atmos drivers brengen het geluid letterlijk naar nieuwe hoogten door gebruik te maken van reflecties in de ruimte die geluid vanuit alle hoeken weerkaatsen. Ondertussen schieten de twee afneembare, draadloze achterluidsprekers het geluid naar het plafond en terug voor een unieke 3D-luisterervaring. Het ingebouwde dubbele microfoonalgoritme zorgt voor een slimme kalibratie, waardoor het surroundgeluid wordt geoptimaliseerd, ongeacht waar de afneembare draadloze luidsprekers zijn geplaatst.

Met een totaal vermorgen van 820 Watt genieten luisteraars dus van Oscar-waardige prestaties dankzij krachtige, kristalheldere audio. Om het Bar 9.1-systeem compleet te maken, levert de 10-inch subwoofer met ingebouwde versterker een krachtige, pulserende bas. 

Stijlvolle kijkervaring

Naast de dynamische audio ondersteunt de Bar 9.1 Dolby Vision, een 4K video-ingang die de kijkervaring transformeert en automatisch een optimale beeldweergave realiseert. De Bar 9.1 beschikt ook over ingebouwde Chromecast en Airplay 2, waarmee gebruikers hun favoriete muziek direct naar de soundbar kunnen streamen terwijl ze wachten op popcorn. 

Hoewel de JBL Bar 9.1 True Wireless Surround systeem enorm veel punch heeft, kreeg deze een gestroomlijnd low-profile ontwerp om te zorgen dat het perfect past onder elke televisie én in elk interieur. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business