Nieuws

Disney maakt startdatum Disney+ in België bekend

Disney+ in België
Op Twitter werd officieel bekend gemaakt wanneer Disney+ zijn intrede zal doen in België.

Het is zover. De langverwachte streamingdienst Disney+ zal binnenkort eindelijk zijn intrede maken in België. Er waren al een tijdje vermoedens dat de videostreamingdienst van Disney in de zomer naar ons land kwam. Nu heeft het platform zelf bekend gemaakt dat Disney+ vlak na de zomer beschikbaar zal zijn in België: met name in september.

Disney+ in België

In heel wat landen – waaronder Nederland – kunnen Disneyfans al een tijdje gebruikmaken van de iconische videostreamingdienst. Nu heeft Het bedrijf dat op Twitter zelf bekend gemaakt dat Disney+ vanaf september beschikbaar zal zijn in België. Ook Portugal ziet bij de gelukkigen.

Jammer genoeg moeten we dus nog een paar maanden op onze honger zitten. We kennen nu ongeveer een datum, dat is dus iets om naar uit te kijken. Als we pech hebben wordt het eind september, maar laten we op het leukste hopen.

Hoeveel kost Disney+?

In alle buurlanden kost een abonnement op de videostreamingdienst je 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Momenteel is er al een Belgische versie van de website waarop je je kan aanmelden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Wil je dus niets missen, schrijf je daar dan zeker in.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business