Nieuws

The Mandalorian seizoen 2 zit op schema, verschijnt in oktober op Disney+

Fans van de Star Wars-serie zullen niet langer moeten wachten dan voorzien. Alle scenes zijn al gefilmd.

De wereldwijde corona pandemie heeft in Hollywood voor heel wat problemen gezorgd, maar Star Wars-serie The Mandalorian, een van de topreeksen van Disney+, zal geen vertraging oplopen en nog gewoon in oktober verschijnen. Dat laat Bob Chapek, CEO van Disney, aan de fans weten. 

Hollywood moet creatief zijn

Toen corona in maart ook in de Verenigde Staten opdook, waren veel series nog in volle productie. Het gevolg daarvan is dat veel reeksen het dit televisieseizoen met enkele afleveringen minder moeten doen, wat er voor zorgt dat er een abrupt einde komt aan je favoriete reeksen in plaats van de spannende cliffhanger die je gewend bent. Met wat geluk echter, is de volledige serie al opgenomen voor de uitbraak en is er enkele nog post-productie nodig. Dit is het geval voor The Mandalorian, liet Chapek ons weten. 

Doorwinterde Star Wars-fans kijken erg uit naar The Mandalorian. Afbeelding: Disney

Andere series hebben minder geluk

Andere series van Disney hebben minder geluk. The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision bijvoorbeeld. Deze twee titels zouden in augustus en december uitkomen, maar geruchten over problemen op de set lijken aan te tonen dat de series hun geplande release niet zullen halen. Bovendien weten we niet wat Disney nog meer in petto had voor het einde van dit jaar. Veel abonnees zullen in november de keuze moeten maken of ze nog een jaartje van Disney+ willen genieten en met een gebrek aan hoogwaardige series in het vooruitzicht, kan die beslissing wel eens moeilijker worden dan verwacht. 

Gelukkig zullen er in september wel tal van Belgische abonnees bijkomen, wanneer het streamingplatform eindelijk bij ons lanceert. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business