GIGABYTE AORUS 7 5

GIGABYTE lanceert de AORUS 5 en 7 laptops voor gamers. De line-up is voorzien van een RTX 2060 grafische kaart en de laatste nieuwe Intel-processor.

Advertentie

GIGABYTE, bekend als producent van computer hardware, heeft vandaag een nieuwe line-up gaming laptops aangekondigd waarmee het bedrijf mikt op professionele gamers. Het gaat om de GIGABYTE AORUS 5 en 7. Een van de belangrijkste upgrades is de toevoeging van de nieuwste 10th gen Intel Core i7-10750H processor met 6 cores en tot 5.0GHz Boost clock. 

Grafische kracht

Daar GIGABYTE zich met de AORUS 5 vb en 7 vb richt op gamers die krachtige hardware willen, is er een FHD Ultra-Fast IPS display met verversingssnelheid van 144Hz en reactietijd van 5ms voorzien. Dit moet zorgen voor de productie van scherpe en anti-ghosting beelden, waar bijvoorbeeld FPS gamers zeer veel aan hebben. De Nvidia GeForce RTX 2060 grafische kaarten die we in het duurste model terugvinden zullen hier ongetwijfeld bij helpen. Deze kaart ondersteunt Real Time Ray Tracing en DLSS technologie dat de algemene prestatie verbetert terwijl een lager vermogensverbruik en temperatuur wordt behouden. Beide laptops komen ook beschikbaar in een model met GTX 1660 Ti grafische kaart en een versie met de GTX 1650 Ti. 

Draagbaar én koel

Deze nieuwe AORUS-laptops moeten met hun gewicht van respectievelijk 2,2 en 2,5 kilogram nog steeds makkelijk mee te nemen zijn. Een compacte behuizing staat natuurlijk vaak synoniem voor oververhitting, maar daarvoor heeft GIGABYTE deze line-up voorzien van het WINDFORCE koelsysteem. Deze techniek zorgt voor de CPU en GPU door meer dan 150W aan effectieve hitte af te voeren met vier geoptimaliseerde heat pipes en heat sinks. 

Tenslotte zorgt GIGABYTE nog voor DDR4-2933 geheugen, 2 M.2 SSD + 1 HDD opslagsysteem en bliksemsnel Wi-Fi 6 internet. De volledige specificaties kan je hieronder raadplegen. 

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Gigabyte Aero 15: De beste prestaties voor creatievelingen én gamers

Met de Aero 15 levert Gigabyte een geweldige laptop af die de veeleisende creatieveling en occasionele gamer zeker zal kunnen bekoren.

Gigabyte lanceert Aero-serie laptops met AMOLED-scherm

GIGABYTE heeft een nieuwe generatie Aero-laptops gelanceerd, voorzien van krachtige processoren en de laatste nieuwe grafische kaarten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here