Nieuws

Fietsenproducent VanMoof opent pop-up winkel in Antwerpen

VanMoof pop-up Antwerpen
Nederlandse fietsenproducent VanMoof opent tot midden juli een pop-up in België. Fietsers zullen de Electrified S3 en X3 e-bikes kunnen testen.

VanMoof, de Nederlandse producent van fietsen en e-bikes gaat voor de eerste keer ook een winkel openen buiten thuisbasis Amsterdam. Het gaat om een pop-up in Antwerpen die zich zal richten op het organiseren van testritten met de nieuwe VanMoof Electrified S3 en X3.

Eerste winkel in België

VanMoof is druk bezig aan een expansie. Eind vorige maand lanceerde het bedrijf al de VanMoof Electrified S3 en X3 via een online evenement. De nieuwe fiets voegt een hoop verbeteringen toe ten opzichte van de vorige generatie en doet dat voor een prijskaartje van slechts 1.998 euro, zo’n 1.400 euro minder dan de S2 en X2. Enkele weken geleden kondigde VanMoof ook al aan dat het 12,5 miljoen euro had opgehaald in een investeringsronde. Een groot deel van dat bedrag zou ingezet worden voor de expansie van het merk buiten Nederland. De pop-up winkel in Antwerpen lijkt daar dan ook een logisch gevolg van. 

VanMoof pop-up Antwerpen

Haalt VanMoof 100 miljoen omzet in 2020?

“Met meer dan 120.000 riders wereldwijd blijft België een belangrijke groeimarkt voor VanMoof.” Aldus oprichter Taco Carlier. Deze groeimogelijkheden werden alvast heel duidelijk tijdens de uitbraak van het coronavirus. VanMoof rapporteerde tussen februari en april namelijk een omzetstijging van 140 procent in Nederland ten opzichte van dezelfde periode in 2019 en het bedrijf hoopt dit jaar nog de kaap van de 100 miljoen euro omzet te overschrijden. 

De Antwerpse winkel is te vinden in de Kloosterstraat 84 te Antwerpen en zal tot half juli open zijn voor het publiek. Testritten kunnen vooraf geboekt worden via de website van VanMoof. De review van de VanMoof Electrified S3 kan je vanaf morgen lezen op TechPulse!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business