Philips

Signify heeft deze week een uitgebreide update uitgerold voor zijn Philips Hue Sync Box.

Advertentie

De Philips Hue Sync Box heeft een grote update gekregen van Signify. Die brengt ondersteuning voor HDR10+, Dolby Vision en ook bediening voor spraakassistenten zoals Amazon Alexa, Google Assistent en Siri. 

Philips Hue Sync Box

Met de Philips Hue Box kunnen gebruikers hun Ambilight-effecten gemakkelijk en snel bedienen vanop hun tv. Maar waarvoor dient die nieuwe update dan? Voornamelijk voor gebruikers die met een externe bron beeldmateriaal op hun Philips Hue Sync Box willen gaan gebruiken. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je tv HDR10+ ondersteunt, anders heeft het maar weinig zin.

In de nieuwe grote update zit ook eindelijk ondersteuning voor spraakbediening. Zo kunnen gebruikers nu via Google Assistant of Siri hun verlichting stoppen, starten of wisselen. Je kan via je spraakassistent zelfs van kanaal wisselen indien je dat wenst.

Hue Sync-app

Het is vanaf nu ook mogelijk om via de Hue Sync-app je afstandsbediening helemaal zelf te configureren zodat alle knoppen naar je zin staan. Bijvoorbeeld om van kanaal te wisselen of de Sync Box aan en uit te zetten.

De update kan je nu downloaden via de Philips Hue Sync-app voor Android of iOS.

Philips Hue Play HDMI Sync Box
Advertentie

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer je een Philips Hue Bridge?

Dat de Philips Hue-lampen best slim zijn is geweten, maar om er het maximale uit te halen heb je een Hue Bridge nodig. Zo kan je de link maken met je smartphone voor een hoop nieuwe mogelijkheden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here