Nieuws

Gelekt: Renders Samsung Galaxy Tab S7 Plus tonen 12,4-inch scherm

Samsung Galaxy Tab S7+
Beeld via OnLeaks
Een render van de Samsung Galaxy Tab S7 Plus is online gelekt. Het lijkt om een tablet van maar liefst 12,4 inch te gaan.

De markt van de Android-tablets is niet enorm groot, maar we kunnen steeds rekenen op Samsung om een bijdrage te doen. Gelekte beelden van de Samsung Galaxy Tab S7+ tonen een tablet met scherm van maar liefst 12,4 inch. De informatie werd gelekt door Onleaks, een Twitter-gebruiker met een goede reputatie op het vlak van ‘leaks’.

Samsung Galaxy Tab S7+
Via OnLeaks

Grootste Android-tablet

De Galaxy Tab S7 lekte eerder deze week al. Dat tablet leek verdacht veel op de Samsung Galaxy Tab S6 van vorig jaar, maar is met zijn 11 inch wel wat groter. Blijkbaar mag het nog meer zijn voor Samsung en zal de Samsung Galaxy Tab S7 Plus een scherm hebben van maar liefst 12,4 inch, wat bijna even groot is als de 12,9-inch iPad Pro van Apple. Samsung lanceert met deze afmetingen een uniek product, want Android-tablets van dit formaat zijn nauwelijks te vinden.

Het is nochtans logisch dat er gekeken wordt naar grotere producten, want krachtige tablets die gebruikt kunnen worden door professionals zijn al een lange tijd aan een opmars bezig en Apple heeft hier lange tijd een monopolie gehad. 

Mogelijke specificaties

Samsung heeft hier dus zeker mogelijkheden en doet dat met een tablet dat 285mm lang, 185mm breed en 5,7mm dik is. Volgens geruchten wordt de Samsung Galaxy Tab S7+ voorzien van een batterij van 9.800mAh, een 120Hz display en ondersteuning voor de S Pen. Bekijk de video-render hieronder. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business