Nieuws

Kinepolis lanceert drive-in cinema in België

Kinepolis On Tour Drive-In
Volgens Kinepolis gaat het om de meest intense drive-in bioscoopervaring van het land. Ze beginnen in Maldegem en Bilzen.

“Wie Kinepolis zegt, denkt cinema”, en daar maakt de Belgische bioscoopgigant natuurlijk gebruik van voor het komende zomerseizoen. Met Kinepolis On Tour trekt de karavaan in juli en augustus door heel het land met het grootste mobiele LED-scherm ter wereld.

Kinepolis drive-in

Inderdaad, overal in België zullen vrienden en gezinnen kunnen profiteren van het nieuwe concept. En het is redelijk uniek. Het LED-scherm dat Kinepolis gebruikt is 16 op 9 meter waardoor het een kanjer van eens scherm is. Dat is niet alleen indrukwekkend, maar zorgt er ook voor dat de filmbeleving op deze unieke locaties nog leuker wordt.

De bioscoopgigant voorziet de locaties van voorzieningen voor een drankje en een hapje. Al moet je die wel eerst online aankopen en mobiel betalen. Ter plekke worden je aangekochte snacks dan helemaal tot aan je wagen gebracht. Als dat geen service is.

Kinepolis On Tour Drive-In

On Tour locaties

Kinepolis On Tour blijft telkens maar een paar dagen op dezelfde locatie. Er worden doorheen de komende twee maanden ook nieuwe films toegevoegd worden en andere zullen weer verdwijnen. Het programma past zich dus mee aan. De eerste twee locaties: Maldegem van 3 t.e.m. 7 juli en Bilzen van 10 t.e.m. 14 juli.

De bioscoopgigant roept ook op om unieke plekjes en leuke gemeenten door te geven zodat On Tour misschien binnenkort op een door jouw gekozen locatie staat.

Hoeveel kost de Kinepolis drive-in dan? Per wagen betaal je 25 euro, ongeacht het aantal inzittenden. Tickets en snacks koop je via deze link.

https://www.facebook.com/Kinepolis/posts/10158357983226912

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business